Baanbrekende innovatie voor veetransport

Kleventa Eltron is dé specialist in het verbeteren van veetransport, waaronder biggen-, kuiken- en kalverentransport. Als leverancier van carrosseriebouwers bieden wij innovatieve oplossingen die zorgen voor een optimaal klimaat tijdens het transport en voldoen aan de nieuwste Europese Transportverordening. Met ons KVM-systeem (Kleventa Vehicle Management) waarborgen we het welzijn van de dieren.

Ons ervaren team is ook actief in eigen R&D, waar we elektronica en software ontwerpen. Daarnaast hebben we een eigen tekenkamer voor het ontwerpen van schakelkasten, specifiek voor veetransport en andere toepassingen.

Neem contact op

Eigen R&D afdeling

Pioniers van elektronica en softwareontwikkeling

Snelle technische service

Onze klantensupport staat altijd klaar voor u.


Ontdek ons geavanceerde KVM-systeem (Kleventa Vehicle Management) speciaal ontwikkeld voor veetransport. Het KVM "Livestock transport" systeem voldoet aan de nieuwste Europese Transportverordening en zorgt voor een optimale leefomgeving voor dieren tijdens het vervoer. Met de KVM OBU (OnBoard Unit) kunt u verschillende aspecten monitoren, besturen, regelen en registreren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de gegevens direct op locatie of online op kantoor uit te lezen.

Het KVM-systeem is flexibel en schaalbaar. Het voldoet altijd aan de vereisten en kan eenvoudig worden uitgebreid naar een uitgebreider systeem. Hierdoor kunt u het systeem aanpassen aan uw specifieke behoeften en investeert u niet in onnodige opties. Onze experts helpen u graag bij het configureren van het systeem voor uw vloot.

Met het slimme en compacte ontwerp is de installatie van het KVM-systeem een fluitje van een cent. Bovendien bieden we diverse klantopties waarmee u het systeem kunt aanpassen aan uw wensen.

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden van het KVM-systeem, kunt u inloggen met een demo account. Klik hieronder op "Inloggen" en gebruik de inloggegevens 'demo' als inlognaam en 'demo' als wachtwoord.

Inloggen KVM