Uw betrouwbare leverancier in

zonne-energie en energie-opslag producten

Kleventa Solar, dé technische groothandel die zich richt op wereldwijde import en export van zonne-energie en energie-opslag gerelateerde producten. Met onze actieve en innovatieve aanpak bieden wij een breed assortiment van topkwaliteit producten. Bij Kleventa Solar geloven we in duurzaamheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Onze zorgvuldig geselecteerde merken leveren hoge kwaliteit. 

Bij Kleventa Solar streven we ernaar om vooruitstrevend te zijn in het vinden en aanbieden van zonne-energiesystemen en energie-opslag die volledig aan uw wensen voldoen. 

Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om een omvormer of een paneel, Kleventa Solar is uw betrouwbare specialist.

Of het nu om monokristallijne panelen, full black panel, flexibele zonnepanelen of glas-glas panelen gaat, wij kunnen uit voorraad leveren. 

Wij leveren omvormers uit voorraad. Naast het leveren helpen wij u graag bij het maken van uw keuze en geven wij support bij eventuele technische vragen.

We hebben diverse dataloggingsystemen in ons programma. Van modellen met een standaard usb-uitleeskabel tot internet- en lcd-display uitlezing.  

Voor elke daksoort is een oplossing beschikbaar. Wij leveren systemen voor gevelplaatsing en plaatsing van uw systeem op platte ondergrond.  

Bekabeling zonnepanelen

Om te komen tot een optimaal rendement van uw pv-installatie is ook de kwaliteit van bekabeling en connectoren van groot belang. Wij leveren de bijpassende bekabeling en diverse connectoren uit voorraad.