Passie voor techniek en een echt familiebedrijf!

Werken bij Kleventa

Wij geloven in het benutten van unieke talenten en competenties. Bij ons krijg je de ruimte om  je vaardigheden te ontwikkelen, zelfs buiten de vastgestelde functiegrenzen. Kleventa biedt een werkomgeving die gericht is op flexibiliteit, uitdaging en plezier. 

Neem contact op

Bij Kleventa, een echt familiebedrijf, vind je een mix van technische experts en professionals met diverse achtergronden. 

In het hart van Kleventa's cultuur staat duurzame inzetbaarheid. Dit betekent dat medewerkers worden aangemoedigd om voortdurend te groeien en te leren, ongeacht hun functiegebied. 

Kortom, werken bij Technische groothandel Kleventa betekent deel uitmaken van een hecht en divers team.

Flexibiliteit is de sleutel bij Kleventa.  Wij geven je de ruimte om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zelfs als dit betekent dat je buiten je comfortzone moet stappen. Stage lopen of afstuderen bij Eltron

Ben jij klaar om jouw talenten te laten stralen? Word onze stagiair/stagiaire/afstudeerder en ontdek de bruisende wereld van mogelijkheden bij ons!

  32 tot 38 uur per week

  Mechatronica / Engineering / Elektrotechniek / Technische informatica

  MBO 3 / MBO 4 / HBO

Download vacature   Reageer direct!Marketing & Communicatie talent!

Als de schakel achter onze spraakmakende online en offline campagnes, ben jij de energiebron die alles draaiende houdt. Je bent een zelfstandige teamplayer die weet van aanpakken. 

  32 uur

  MBO  4 / HBO​

Marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied

Download vacature

BBL-Mechatronica

32 tot 38 uur per week

 Start jouw BBL-traject in Mechatronica bij ons! Werk 32-38 uur per week in onze productie van ventilatieproducten en op de afdeling Paneel-/schakelkastbouw. Leer serviceopdrachten uitvoeren en pak taken op zoals engineering en productverbetering.

Download vacature 

Reageer direct...

Op één van onze vacatures!

Volledige voor- en achternaam zijn gewenst
Vul één van bovenstaande vacatures in.
Open sollicitatie?! Geen probleem! Vul gewoon 'Open sollicitatie' in.
Splits e-mailadressen met een komma.