12,5-jarig directeurschap Mark Klein Tank

Gisteren (19 oktober 2023) vierden we het 12,5-jarig directeurschap van Mark Klein Tank. Naast meerdere bossen bloemen mocht Mark ook een ware oorkonde én een beeld in ontvangst nemen.

Op 14 april 2011, toen Kleventa 25 jaar bestond, droegen Tonny en Lucie Klein Tank de spreekwoordelijke sleutel van het bedrijf over aan Mark. In de 12,5 jaar die daarop volgden, is er veel veranderd. Kleventa is bijvoorbeeld actief geworden in de Solarbranche en zijn er veel nieuwe producten ontwikkeld. Bovenal stond het zijn van een stabiele en toekomstbestendige partner voor leveranciers, klanten en andere belanghebbenden centraal.

Ontwikkeling is iets wat Mark belangrijk vindt. Dit tekent dan ook zijn directeurschap binnen de organisatie. Continu is hij zelf op zoek naar nieuwe oplossingen en dit enthousiasme prikkelt zeker ook zijn omgeving. Iedereen binnen de organisatie (en zelfs daarbuiten) zoekt non-stop mee naar verbeteringen en uitdagingen. Ontwikkeling van (nieuwe) producten, of het verbeteren van bestaande producten zullen dan ook constant onze aandacht blijven hebben.

Met Mark aan het roer zal de organisatie altijd haar best blijven doen om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit hebben we de afgelopen 12,5 jaar gedaan, en dat zullen we blijven doen!

Totaaloplossing Heusinkveld
Bekijk onze projectvideo!