Optimale bescherming tegen hittestress voor uw dieren met Kleventa’s ventilatie- en koeloplossingen.

Met de stijgende temperaturen is het belangrijk om rekening te houden met de gevolgen van hittestress op uw dieren. Hittestress kan leiden tot sloomheid, verminderde eetlust, verminderde weerstand en zelfs ziekte of overlijden van uw dieren. Om dit te voorkomen is het essentieel om tijdig de juiste maatregelen te treffen.

Bij hoge temperaturen is het niet voldoende om alleen te ventileren. Wij bieden diverse producten die speciaal ontworpen zijn om hittestress te voorkomen en uw dieren optimaal te beschermen.

Onze melkvee-/korfventilatoren zorgen voor directe ventilatie over uw dieren, wat resulteert in kunstmatige wind. Dit is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor rundvee.

Bekijk onze ventilatoren

Een andere effectieve oplossing is adiabatische koeling(hpt-nevelkoeling), waarbij water onder hoge druk wordt verneveld voor de luchtinlaat of de recirculatieventilatoren. Dit vermindert de luchttemperatuur en verhoogt de luchtvochtigheid, waardoor uw dieren beter in staat zijn om hun lichaamstemperatuur te regelen.

Bekijk onze hpt-nevelkoeling

Ten slotte kunt u de inlaatlucht conditioneren met wisselaars. Door wisselaars in de luchtinlaat te plaatsen die worden gevoed met koud water uit een bron of koudwatermachine (chiller), wordt de ingaande luchttemperatuur verlaagd.

Download documentatie

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Neem voor meer informatie over onze producten of prijzen contact met ons op via 0544-372994 of verkoop@kleventa.nl.

Belangrijke informatie: Nieuwe toegang tot prijsbestanden!