Warmtepompen, airco's en ventilatiesystemen

Koudhè, is de technische groothandel op het gebied van airconditioners, hybride & all-electric warmtepompen, en ventilatiesystemen. Als groothandel van de beste merken bieden wij totaaloplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van uw klanten. Of het nu gaat om een kleine of grote installatie, wij denken graag met u mee.

Maak gemakkelijk een account aan in onze webshop voor installateurs en bestel online uw materialen. Bij Koudhè staan we klaar om u te voorzien van de beste oplossingen en uitstekende service. 

Tulip boilervaten en buffervaten

Nieuw in ons assortiment:

Tulip Boiler- en Buffervaten!


Nieuw in ons assortiment zijn boilervaten en buffervaten van het merk Tulip. Kwalitatieve RVS vaten met tot twee ingebouwde wisselaars en elektrische verwarmingselementen. 


Bekijk onze Tulip producten
Salda luchtbehandeling

Salda luchtbehandeling importeur

Op het gebied van luchtbehandeling is Kleventa al jarenlang de importeur van Nederland wat betreft Salda luchtbehandelingskasten. Op dit moment bieden we een van de grootste reeksen luchtbehandelingskasten, beginnend met kanaalventilatoren, luchtbehandelingskasten voor woningen en kleine utiliteit tot complexe modulaire units.
Bekijk meer

Producten voor duurzaam verwarmen, koelen en ventileren vind je in onze webshop

Woonhuisventilatie

Woonhuisventilatoren, badkamer- en toiletventilatoren, overige ventilatoren. 

Flexibel luchtverdeelsysteem KFL, Spiralobuizen en hulpstukken, Rechthoekig leidingwerk en hulpstukken, Spiralo hulpstukken KEN-LOK, Flexibele slang 

Warmteterugwinning ComfoAir Q, Renovent Excellent, HRU ECO, Geïsoleerd leidingmateriaal  

Ronde plafondventielen kunststof, metaal en RVS, Geperforeerde plafondroosters, Geperforeerde plafondroosters PTVM – PRVM en (vrije aanzuig), Buitenluchtrooster aluminium, Buitenluchtrooster staal BMXN

Koeltechnisch inregelen

Onze F-gassen gecertificeerde monteurs staan u graag bij.

Webshop & snelle levering

Installateur? Bestel gemakkelijk in onze webshop.