De technische groothandel voor installatiebedrijven


Welkom bij Kleventa B.V., uw betrouwbare partner in klimaatbeheersing. Als technische groothandel bedienen wij installatiebedrijven in diverse sectoren, waaronder de agrarische sector, veetransport, woningbouw, industrie en utiliteitsbouw. Met meer dan drie decennia aan ervaring, hebben wij de benodigde expertise opgebouwd om u te helpen, zelfs in de meest complexe situaties.

Kleventa is in het jaar 1986 opgericht door Tonny en Lucie Klein Tank aan de Gebr. Ketteringstraat in Lichtenvoorde. Kleventa richtte zich de eerste jaren voornamelijk op de verkoop van ventilatoren voor de agrarische markt. 


Bij Kleventa B.V. streven we ernaar om u complete oplossingen te bieden. Wij voorzien u niet alleen van hoogwaardige materialen, maar geven u ook deskundig advies op maat. Onze toegewijde medewerkers denken met u mee en helpen u bij het vinden van de juiste klimaatoplossingen voor uw specifieke behoeften.

Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen, zijn wij trots om Koudhe.com te introduceren. Koudhe.com biedt een uitgebreid assortiment aan airconditioning, ventilatiesystemen en warmtepompen. Met deze energie-efficiënte oplossingen kunt u genieten van aangename klimaatomstandigheden, terwijl u het milieu zo min mogelijk belast.

Daarnaast is Kleventa-Solar zeer actief in de wereldwijde import en export van zonne-energie gerelateerde producten. Met onze kennis en ervaring in duurzame energie dragen wij bij aan een groenere toekomst. Wij geloven dat leven, werken en studeren in aangename klimaatomstandigheden hand in hand kunnen gaan met het minimaliseren van de impact op het milieu.

 


12,5 jaar directeurschap

19 oktober 2023 | Mark Klein Tank

Lees hier het blog

Sinds 1986: Kleventa

Passie voor techniek & een echt familieberijf