Optimale koeling en warmteterugwinning met onze agrarische totaaloplossingen


Totaaloplossingen

Ontdek ons uitgebreid assortiment aan agrarische onderdelen die perfect passen bij diverse situaties in de agrarische sector. Met onze diepgaande expertise en uitgebreide kennis zijn wij in staat om voor u en uw klanten het meest geschikte systeem op maat samen te stellen. Vertrouw op de hoogwaardige agrarische oplossingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. 

Neem contact op


Of u nu actief bent in de rundveehouderij, pluimveesector, varkenshouderij of andere agrarische sectoren, wij hebben de juiste oplossingen voor u. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw agrarische activiteiten kunnen optimaliseren en uw succes in alle agrarische sectoren kunnen vergroten.

Totaaloplossing Heusinkveld

Bij onze klant Heusinkveld hebben wij een totaaloplossing aangeboden voor twee nieuwe stallen. Ventilatie, koeling, voeren en drinken, al onze kennis kwam samen in dit project.

Totaaloplossing Selman

Eén totaaloplossing met drie chillers is geplaatst bij onze klant Selman. Met een eigen besturing heeft deze klant nu continu zijn stalklimaat in de hand én kan hij automatisch actief koelen wanneer zijn zonnepanelen voldoende vermogen leveren.

Warmterugwinning en Koeling | onze producten